Nove kombibus linije

Centrotrans vozi i na linijama Širokača - Skenderija i Breka - Dom Armije

Hronika30.10.14, 15:34h

Centrotrans vozi i na linijama Širokača - Skenderija i Breka - Dom Armije
Kompanija Centrotrans Eurolines od 3. novembra počinje sa redovnim održavanjem linija Širokača - Skenderija i Breka - Dom Armije, saopšteno je iz ove kompanije.

 


Naime, nakon velikog broja peticija i pismenih zahtjeva građana kao i višegodišnjeg neredovnog održavanja navedenih linija od strane KJKP GRAS, Uprava Centrotrans Eurolines je donijela odluku da udovolji zahtjevima građana i uvede redovan prijevoz na ovim linijama.


Na liniji Širokača – Skenderija autobusi Centrotransa saobraćat će 17 puta tokom dana sa polascima od 06:00 – 19:00 sati radnim danom i subotom. Na liniji Breka – Dom Armije od 05:30 do 21:30 autobusi će saobraćati sa 17 polazaka dnevno. Cijena karte na obje linije iznosit će 1,50 KM po vožnji.


- Nakon brojnih pohvala od strane putnika na kvalitet i način održavanja gradskih linija, kompanija Centrotrans Eurolines je spremna da udovolji opravdanim zahtjevima građana Sarajeva i na taj način nastavi sa poboljšanjem obima i kvaliteta prijevoza putnika na mreži linija u Kantonu Sarajevo - saopšteno je iz ove kompanije.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook