PRVE TEZGE VEĆ DOGOVORENE

Bezobrazno visoki honorari: Koliko će estradne zvijezde zaraditi za pjevanje u novogodišnjoj noći!

Showbizz30.10.14, 11:36h

Bezobrazno visoki honorari: Koliko će estradne zvijezde zaraditi za pjevanje u novogodišnjoj noći!
U medije su ovih dana procurile informacije o prvim dogovorenim tezgama u najluđoj noći, ali i o vrtoglavo visokim honorarima koje će inkasirati estradne zvijezde našeg regiona

 

I kao i svake Nove godine, ni ove na estradi krize nema... Tako su u medije ovih dana procurile informacije o prvim dogovorenim tezgama u najluđoj noći, ali i o vrtoglavo visokim honorarima koje će inkasirati estradne zvijezde našeg regiona.


Među onima koji će ove Nove godine zaraditi najviše opet se pominje Goran Bregović, za koga se pouzdano zna da nastupa samo za izuzetno 'isplative' honorare. Njegova novogodišnja destinacija je Budva, gdje će za mondensku klijentelu navodno nastupati za 100.000 eura.


Nešto skromnija od njega je Svetlana Ceca Ražnatović koja će ponovo zabavljati Beograđane, ali za razliku od prošle godine, kada je, bar se tako tvrdilo, pjevala gratis, ovu novogodišnju noć naplatit će 50.000 eura.

 

U Beogradu će nastupiti još jedna folk zvijezda - Jelena Karleuša, koja će zabavljati goste u hotelu Hayat, no nije poznato koliko će Jeca naplatiti svoj novogodišnji nastup.  


Za razliku od svojih kolegica koje se drže srbijanske prijestolnice, Aca Lukas i Seka Aleksić će se u najluđoj noći otisnuti u dijasporu. Za popularnu folk pjevačicu mediji iz Srbije tvrde da je dogovorila tezgu u Čikagu za 40.000 eura, dok je Aca Lukas nešto jeftiniji pa će dijasporu u Švajcarskoj razveseliti za 30.000 eura.

 

U Crnu Goru će i ove Nove godine, kao i mnogih prethodnih, pohoditi i brojne druge zvijezde sa ovdašjih prostora, a među njima su Dino Merlin, Severina, Željko Joksimović, Toni Cetinski... Ne sumnjamo da će i njihovi honorari biti zamamni.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)   

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook