VIDEO/ OVDJE NOĆNE MORE POSTAJU JAVA

Mjesto strave i užasa: U ovom hotelu niko nije uspio izdržati ni osam sati

Zabava25.10.14, 09:04h

Mjesto strave i užasa:  U ovom hotelu niko nije uspio izdržati ni osam sati
Uvjet za noć u hotelu je da posjetitelji ne smiju biti mlađi od 21 godine i ne smiju imati nikakvih zdravstvenih problema

Biste li mogli prenoćiti u hotelu pod uvjetom da vas netko zaveže, prekrije zmijama i polije krvlju?

 

Na ovo je pitanje sa 'da' odgovorilo čak 24 tisuće osoba koje jedva čekaju da jednu noć provedu baš u takvom hotelu strave i užasa. A on se nalazi u Kaliforniji, u San Diegu. Dvorac McKamey proglašen je najstrašnijim hotelom na svijetu!

 

U njemu posjetitelji mogu doživjeti neponovljivo iskustvo da ih odjednom netko zatoči u kavez, zaveže za stolac ili polije 'krvlju'. U dvorcu mogu istovremeno biti samo dva gosta, a kamere snimaju kako pokušavaju izdržati osam sati u hotelu strave i užasa. No, do sada nitko u tome nije uspio. Usprkos tome, tisuće ljudi koji žele pokušati nalazi se na listi čekanja, piše Daily Mirror.

 

Na ideju o takvom hotelu došao je Russ McKamey i njegova djevojka Carol Schultz. Uvjet je da posjetitelji ne smiju biti mlađi od 21 godine i ne smiju imati nikakvih zdravstvenih problema. Sa svakime od njih, McKamey provede neko vrijeme, kako bi ih testirao, prije nego što ih počne progoniti njihova najgora noćna mora.

 

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook