TAJNE KOJE ZLATA VRIJEDE

Pitate se kako holivudske dive na crvenom tepihu izgledaju tako savršeno? Evo u čemu je trik

Showbizz24.10.14, 10:51h

Pitate se kako holivudske dive na crvenom tepihu izgledaju tako savršeno? Evo u čemu je trik
Svaka tri sata trebalo bi jesti ugljikohidrate, proteine i zdrave masnoće kako bi se dobila energija bez da se nakupe kilogrami • Bitno je i izbjegavati sol, kako ne bi došlo do nadutosti

Često uzdišemo za zgodnim poznatim osobama s crvenog tepiha, i svatko od nas barem je jednom poželio izgledati baš tako. 

 
Nutricionistica Christine Avanti zaslužna je za jako puno slavnih figura, a za časopis "Fitness" otkrila je kako se ekipa s A-liste priprema za premijere i dodjele nagrada.
 
 
"Ravnoteža je ključ. Uravnoteženi nutrijenti najbitniji su faktor za fit formu. Svaka tri sata trebalo bi jesti ugljikohidrate, proteine i zdrave masnoće kako bi se dobila energija bez da se nakupe kilogrami. Za one koji ogladne između obroka, savjetuje se svježe povrće. Grickanje celera ili mrkve brzo će te zasititi.", objasnila je.
 
 
Kad se netko pojavi samo nekoliko dana prije velikog događanja, Christine preporučuje tekuću dijetu bogatu nutrijentima - napitke s kokosovom vodom, proteinskim praškom i bobičastim voćem; organske voćne sokove te juhe sa zdravim masnoćama i proteinima, poput lanenog ulja, sjemenki konoplje i algi. 
 
 
Bitno je i izbjegavati sol, kako ne bi došlo do nadutosti. Ako im se dogodi da ipak pojedu slani perec, moraju pojesti pola banane ili neke druge namirnice bogate kalijem. Sol zadržava vodu u tijelu, dok se kalij trudi izbaciti je van.
 
 
Što se treninga tiče, klijenti Christine Avanti svakodnevno rade sat vremena kardio vježbi (poput trčanja), te jogu. Znojenje, izvijanje i saginjanje izbacuje toksine koji uzrokuju debljanje i nadutost. 
 
 
(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook