FOTO/ 54. na teritoriji BiH

BH Telecom otvorio prodajni objekt u Sarajevo City Centru

Biznis Klub23.10.14, 14:07h

BH Telecom otvorio prodajni objekt u Sarajevo City Centru
Rešidbegović je ukazao na neophodnost daljnjeg ulaganja u telecom centre, prije svega radi odgovarajuće podrške korisnicima

 

Kompanija BH Telecom otvorila je danas prodajni objekt koji se nalazi u Sarajevo City Centru.

 

Telecom centar na adresi Hiseta bb deveti je otvoreni prodajni objekt na području Direkcije Sarajevo, a 54. na teritoriji BiH. Telecom centar su zvanično pustili u rad generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović i načelnik Općine Centar Dževad Bećirović.

 

Rešidbegović je tom prilikom ukazao na neophodnost daljnjeg ulaganja u telecom centre, prije svega radi odgovarajuće podrške korisnicima.

 

bh-teelcom-u-sarajevo-city-centru-3

 

- U BH Telecomu je svaki dan u setu usluga neka novost i želim da naglasim da velika investiciona ulaganja u fiksnu i mobilnu mrežu, koja u ovoj godini iznose oko 19,5 miliona KM, kada se dodaju na ovako kvalitetne pristupne kanale, sasvim sigurno će dovesti do povećanja zadovoljstva korisnika - izjavio je direktor Direkcije Sarajevo BH Telecoma Kemal Avdagić.

 

Dodao je da od danas počinje akcija u kojoj će svi novi korisnici usluga BH Telecoma moći ostvariti kvalitetne popuste i benefite, a o detaljima se mogu informirati u svim telecom centrima i prodajnim mjestima BH Telecoma.

 

bh-telecom-u-sarajevo-city-centru-1

 

Otvaranje novog prodajnog objekta znači mnogo veću dostupnost svih usluga BH Telecoma za građane kojima će biti omogućena 'kupovina' fiksnih i mobilnih priključaka BH Line i BH Mobile mreže, fiksnih i mobilnih telefonskih aparata, internet priključaka i usluga, Ultra Plus i Ultra Start paketa, ultra kartica i svih ostalih servisa i usluga iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma.

 

Poslovni prostor je površine 43 metra kvadratna, a vrijednost ugovora adaptacije i opremanja prostora 73.784 KM.

 

(Fena/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook