Na sceni BKC u Sarajevu

Hip-hop mjuzikl 'Promjena' 24. oktobra

Kultura23.10.14, 13:58h

Hip-hop mjuzikl 'Promjena' 24. oktobra
Ovaj projekat je realizovan uz saradnju Sarajevskog ratnog teatra i Udruženja „Scena“ u sklopu Programa Teatarski opservatorij i angažovan je veliki broj učesnika.

U petak, 24. oktobra u 20 sati na sceni Bosanskog kulturnog centra, publika će ponovo imati priliku pogledati hip-hop mjuzikl „Promjena“. Ovaj projekat je realizovan uz saradnju Sarajevskog ratnog teatra i Udruženja „Scena“ u sklopu Programa Teatarski opservatorij i angažovan je veliki broj učesnika.

 

Uz glumačku ekipu koju čine Admir Šehović, Davor Golubović, Elma Juković,  Ena Kurtalić, Sanjin Arnautović, Edin Avdagić, Nina Đogo, Ivana Vojinović i Davor Sabo na sceni će se naći četrnaest plesača i grupa muzičara. Koreograf predstave je Željko Božić iz Slovenije koji je sa svojim koreografijama osvojio približno sto titula na festivalima i takmičenjima. Hip-hop mjuzikl je autorski projekat Admira Crvčanina koji potpisuje scenario i režiju dok je producentica projekta Amira Kudumović.

 

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni BKC-a od 10 do 17 sati. Rezervaciju je moguće izvršiti pozivom na telefon 060 312 7951. Određeni broj ulaznica će biti i na blagajni SARTR-a od utorka od 18 do 20 sati.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook