JAKO, JAKO VRUĆE

Ninu Badrić još niste u ovako seksi izdanju!

Showbizz21.10.14, 12:44h

Ninu Badrić još niste u ovako seksi izdanju!
Na snimanju modnog editorijala omiljene joj dizajnerice Matije Vuice glazbenica Nina Badrić zablistala je te otkrila svoju drugu stranu: senzualnost i profinjeni seksipil

Dok je u spotu za pjesmu 'Vjetrenjače', koji je proljetos snimila u New Yorku, modna kombinacija glazbenice razigrana, trendi i urbana, na posljednjim fotografijama, kojima je obradovala svoje mnogobrojne fanove na službenom Facebook profilu, Nina je pokazala i svoju drugu, profinjeniju i senzualniju stranu. Na fotke je, očekivano, dobila mahom pozitivne kritike.

 

nina-badric-1

 


Nina ima razloga za zadovoljstvo. Njezine 'Vetrenjače' nalaze se i dalje na prvom mjestu nacionalne top liste singlova što znači da je posljednja četiri tjedna upravo njezin singl najčešći odabir radijskih urednika. Prezaposlenost joj očito dobro pristaje. Nina se, naime, ovih dana priprema za nadolazeće koncerte u Beogradu, Mariboru, Splitu i Zafru, a u pripremi je i njezina Acoustic Live turneja po Bosni i Hercegovini. Iz tog razloga ovih dana svo slobodno vrijeme provodi na probama s bandom kako bi publici pružila neke nove glazbene poslastice.

 

nina-badric-4

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook