FOTO/ 'Jutarnji show' napunio dvije godine

Zavirite na rođendansku feštu RSG-a u Radio Cafeu

Zabava16.10.14, 10:52h

Zavirite na rođendansku feštu RSG-a u Radio Cafeu
U njihovom jutarnjem programu, od ponedjeljka do petka, nikad ne nedostaje smijeha i optimizma, ali ni zanimljivih anegdota i iznenađenja koja prave jedno drugom

 

Sinoć je Jutarnji show RSG radija obilježio drugu godišnjicu svog rada. U opuštenoj atmosferi Radio Cafe-a, ekipa RSG radija, te poznati dvojac jutarnjeg programa družili su se sa kolegama i prijateljima.

 

Na jučerašnji dan 2012. godine startao je Jutarnji Show sa Lamijom Terzimehić i Ajdinom Kulenovićem. Sinoć su proslavili svoj drugi rođendan. U njihovom jutarnjem programu, od ponedjeljka do petka, nikad ne nedostaje smijeha i optimizma, ali ni zanimljivih anegdota i iznenađenja koja prave jedno drugom.

 

"Kada smo počeli raditi jutarnji program, nije bilo jednostavno privići se na rani termin buđenja, pa smo kao dodatni dogovor imali da se svako jutro nazovemo, za svaki slučaj. I sve je to imalo smisla, dok me jednu noć oko 21 sat nije nazvala Lamija i obratila mi se ljutitim tonom: 'Zašto me nisi probudio na vrijeme?!'. Kada se malo smirila, uspio sam joj objasniti da nije zakasnila na posao“, rekao je Ajdin Kulenović.

 

„S obzirom da Ajdin zna da je moj omiljeni sportista Asmir Begović, jednom prilikom me iznenadio. Nakon press konferencije nogometne reprezentacije BiH, neko me potapšao po ramenu govoreći: 'Jesi li ti Lamija Terzimehić?'. Kada sam se okrenula, vidjela sam Asmira Begovića i mog kolegu koji se ponosno osmjehivao. Od silnog uzbuđenja nisam uspjela progovoriti niti jednu riječ. Ajdin i danas spominje da je to jedini trenutak kada sam ja ostala bez teksta“, kaže Lamija Terzimehić.

 

Budite i dalje uz Jutarnji show sa Lamijom i Ajdinom jer su oni dokaz da jutro može biti zabavno, pa čak i onda kada započne u šest sati. Mladi su, veseli i u stanju da uljepšaju i najtmurniji dan. Često se ne slažu, ali se mnogo vole.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook