Foto/ Prerušila se u Beyonce

Neda Ukraden o kontroverznom stajlingu s korzetom i halterima: 'Moje tijelo je savršeno vitalno'

ŽENA iN07.10.14, 19:14h

Neda Ukraden o kontroverznom stajlingu s korzetom i halterima: 'Moje tijelo je savršeno vitalno'
Fotografije Nedinog prerušavanja u planetarno popularnu pjevačicu već su procurile u javnost (show počinje s emitiranjem 12. oktobra), te izazvale brojne, mahom negativne komentare na račun 64-godišnje trostruke bake

U prvoj emisiji srbijanske verzije showa “Tvoje lice zvuči poznato”, jedna od natjecateljica Neda Ukraden imitirat će Beyonce.

 

Fotografije Nedinog prerušavanja u planetarno popularnu pjevačicu već su procurile u javnost (show počinje s emitiranjem 12. oktobra), te izazvale brojne, mahom negativne komentare na račun 64-godišnje trostruke bake. No Neda se ne da, pa je na zlonamjerne kritike uzvratila riječima punim samopouzdanja.

 

“Imitacija Beyonce bila je vrlo naporna i zahtjevna. Žena izgleda perfektno, pleše fantastično i stvarno nije lako, ali sam uživala pripremajući se za ovu ulogu. Neka priča ko šta hoće. Prihvatila sam učešće u emisiji i ne bojim se negativnih komentara. Tako mogu pričati samo primitivci. Moje tijelo je savršeno vitalno iako sam već baka i ponosna sam na to”, izjavila je Neda čiji će nastup ocjenjivati i Branko Đurić Đuro, popularni Sarajlija sa slovenskom adresom.

 

(slobodnadalmacija.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook