Stravični detalji iz policijskog dosjea Darka Kostića

Monstrum koji je ubio Ivanu u istoj kući silovao i svoju rođaku!

Hronika02.10.14, 17:08h

Monstrum koji je ubio Ivanu u istoj kući silovao i svoju rođaku!
Ovo je fotografija monstruma koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao, a potom ubio Ivanu Podraščić iz Batajnice. U pitanju je silovatelj je povratnik, a prije samo dva dana, u istoj kući silovao je svoju rođaku, ekskluzivno saznaje "Blic".

 

 

Uhapšen je zahvaljujući poligrafskom testiranju, nakon što je prije dva dana na istom mjestu silovao svoju rođaku. Kako sazanje "Blic", osumnjičeni za zločin ima veliki policijski dosije i osuđivan je ranije za silovanje.


Tijelo djevojčice pronađeno je u napuštenoj kući u dijelu Rakovice koji je nedavno bio poplavljen. Prilaz kući sa velikim imanjem otežan je, zbog čega policija trenutno raščišćava teren kako bi mogla da pretraži cijelo imanje.

 

ivana-podrascic

 
Ivana je 29. jula otišla od kuće sa dozvolom majke "da se provede" i od tada joj se gubi svaki trag. Rekla je majci da ide sa "društvom iz Zemuna". Bila je učenica Osnovne škole „Svetislav Golubović Mitraljeta“. Neposredno pred kraj školske godine slabo je odlazila na časove.


Ivana je i ranije, iako veoma mlada, odlazila od kuće i ostajala po nekoliko dana. U zemunskom centru za socijalni rad, pod čijom je brigom porodica bila od 2006. do 2009, njene odlaske su vidjeli kao "istoriju bježanja".

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook