FOTO/ Nevjerovatno

Ovo je sestra Georgea Clooneyja!

Showbizz01.10.14, 14:38h

Ovo je sestra Georgea Clooneyja!
Adelia je u društvu brata i mladoženje Clooneyja, brodom stigla do hotela gdje se održala ceremonija vjenčanja gdje su ih čekali roditelji i Nick i Nina Clooney


Među gostima na vjenčanju Georgea Clooneyja bila je i njegova sestra Adelia Zeidler koja sa zgodnim glumcem nema ama baš ništa zajedničko, pa je neko lako mogao i da je zamijeni za uljeza.

 

Adelia je u društvu brata i mladoženje Clooneyja, brodom stigla do hotela gdje se održala ceremonija vjenčanja gdje su ih čekali roditelji i Nick i Nina Clooney.

 

Adelia Zeidler (53), poznatija još kao i Ada Clooney, starija je sestra Georgea Clooneyja, i njen život stil manje je glamurozan od životnog stila njenog mlađeg brata.

 

adelia-zeidler-2

 

Ada radi kao knjigovođa u Kentakiju, gdje joj žive roditelji i ima dvoje djece. U jednom ranijem intervjuu Ada je otkrila da nije bila na prvom Clooneyjevom vjenčanju kada se 1989. godine oženio glumicom Taliom Balsam, jer je kako je rekla o "vjenčanju saznala iz novina".

 

Tada je takođe ispričala da sa bratom komunicira samo posredstvom mejla, jer nema njegov broj mobilnog telefona kao i da se viđaju jednom godišnje i kada Clooney dođe u posjetu roditeljima.  

 

adelia-zeidler-1

 

"Nemam njegov broj mobilnog jer ne bih željela da se desi da ga izgubim telefon, pa da neko to poslije zloupotrijebi. On može da me zovne, i ponekad to i učini, ali oboma nam je lakše da se dopisujemo mejlom," rekla je tada Ada.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook