ŠOKANTNO OTKRIĆE

David Bowie je imao poseban krevet za 'nevjerojatne orgije' sa slavnim osobama

Showbizz30.09.14, 16:00h

David Bowie je imao poseban krevet za 'nevjerojatne orgije' sa slavnim osobama
Autorica biografije Davida Bowieja otkriva detalje 'zlatnih godina' i piše o divljim partijima u Bowijevom londonskom domu, koji su bili začinjeni kokainom, orgijama i slavnim ženama i muškarcima

National Enquirer objavljuje detalje iz tek izdane biografije Davida Bowiea, koju je napisala Wendy Leigh. Wendy je pisala i o godinama kada je Bowie bio Ziggy Stardust, a tulumi puni kokaina i orgija bili su, tada, legendarni.
 

Bowie je navodno imao ogroman krevet, prekriven krznom kojeg su svi tada zvali 'rupa', smješten u dnevnom boravku njegovog londonskog doma. Krevet je, naime, imao posebnu upotrebu. Na njemu su se događale neke od najzvjezdanijih orgija tih godina.
 

"Bowie i njegova tadašnja žena, Angela, održavali su nevjerojatne orgije u Oakley Streetu. U 'rupi' bi se svi je**li. Mick Jagger je znao dolaziti i bio bi uključen u seksualne stvari", napisala je autorica biografije 'Bowie'.
 

U takve i slične aktivnosti, piše Leigh, bile su uključene i slavne žene poput Susan Sarandon, Marianne Faithful i Ronnie Spector.
 

Autorica, također, navodi da su se Bowie i Angela upoznali preko muškarca s kojim su oboje tada spavali.
 

No, Leigh je naglasila u svojoj knjizi da je, otkako se oženio za supermodela Iman 1992., David vjeran suprug i otac njihovoj kćeri, Lexi, kojoj je 14 godina.

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook