Autom se zabio u betonski stup

U saobraćajnoj nesreći kod Bosanskog Novog povrijeđene tri osobe

Hronika30.09.14, 13:43h

U saobraćajnoj nesreći kod Bosanskog Novog povrijeđene tri osobe
U ovoj saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo sinoć oko 18 sati, povrijeđeni su saputnici u automobilu, među kojima i maloljetna osoba V.M. (1997.) iz Novog Grada koja je ljekarski zbrinuta i smještena u Klinički centar Banja Luka

Tri osobe, od kojih i jedna maloljetna, zadobile su povrede kada je automobil „golf“, kojim je upravljao Milanko Vujasin (1994.), sletio s kolovoza na lokalnom putu Rudice-Krupa na Uni u mjestu Čađavića Gornja, u općini Novi Grad/Bosanski Novi.

 

Vozilo je potom udarilo u betonski stub pored puta, saopćeno je danas iz Okružnog tužilaštva Banja Luka.

 

U ovoj saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo sinoć oko 18 sati, povrijeđeni su saputnici u automobilu, među kojima i maloljetna osoba V.M. (1997.) iz Novog Grada koja je ljekarski zbrinuta i smještena u Klinički centar Banja Luka.

 

Povrede su zadobili i Miladin Vujasin (1991.) i Zorica Milošević (1994.), koji su primljeni u bolnicu u Prijedoru.

 

Uviđaj na mjestu ove saobraćajne nezgode obavila je dežurna tužiteljka Okružnog tužilaštva Banja Luka Dijana Kukobat, zajedno s policijom iz Novog Grada/Bosanski Novi.

 

Tužiteljka je naredila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere te vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode.

 

(Fena/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook