Premijer Srbije Aleksandar Vučić

Tukli su mi brata dok je držao ličnu kartu! Još jedanput izvinite što se taj Andrej prezivao Vučić...

Front30.09.14, 11:22h

Tukli su mi brata dok je držao ličnu kartu! Još jedanput izvinite što se taj Andrej prezivao Vučić...
Srbijanski premijer je dodao da neće da dokazuje ništa, pogotovo 'kada mu neko ubija brata'

Na konferenciji za novinare premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da su njegovog brata počeli da tuku dok je držao ličnu kartu u ruci.

 

- Imamo snimak na kome se vidi da su dali legitimacije, ali o tome više neću da govorim. Naravno da sam objektivan, a žao mi je što se mnogi raduju nečijoj nesreći, a da to neko ničim nije zaslužio - rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

 

On je ponovio da su se njegov brat i oni koji su bili u njegovoj pratnji, legitimisali i da nadležni organi imaju snimke i da su svi očevici već potvrdili da su to vidjeli.

 

On je rekao da mržnju prema njemu "ne treba širiti na njegovu porodicu".

 

- Ali ja o tome više neću reći ni reč. Pretpostavljam da ćete sa oduševljenjem da pozdravite i činjenicu da su još neki policajci rekli da je trebalo da ih ubiju i to javno saopštili, ali ćete reći da sam za to kriv ja ili moj brat pošto je nekada za nekog Počucu koji je tražio da neko bude prebijen bio tražen zatvor, a ovi treba valjda da dobiju nagradu - rekao je Vučić.

 

Premijer je dodao da je prebijanje počelo dok je njegov brat Andrej držao ličnu kartu u ruci.

 

- Išao je kod oca i majke, u Krunsku ulicu koja je na 50 metara odatle - dodao je Vučić.

 

Premijer je dodao da neće da dokazuje ništa, pogotovu "kada mu neko ubija brata".


- Žao mi je što ne možete da verujete, ne uklapa se u kliše. Trebalo je neki drugi da budu prebijeni pa da se traži sednica SB UN ili nešto drugo kako je to moj brat napisao u pismu. Ali desilo se nažalost opet mojoj porodici i možda je tako i bolje nego da se desi nekom dugom - naveo je Vučić.

 

Premijer je rekao da ljudi koji su bili u obezbjeđenju njegovog brata su bili odgovorni, i nisu uzvratili "iako su bili naoružani".

 

On je rekao i da su oni bili svjesni i odgovorni i da, iako su trpjeli jezive batine, ni na koji način nisu uzvratili Žandrameriji.
 

- Još jedanput izvinite što se taj Andrej prezivao Vučić -  zaključio je Vučić.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook