ŠOKANTNO PRIZNANJE PJEVAČA

Alen Islamović: Zaspao na autoputu za volanom pri brzini od 180 km na čas!

Showbizz28.09.14, 11:28h

Alen Islamović: Zaspao na autoputu za volanom pri brzini od 180 km na čas!
Alen Islamović već godinama ne nosi lančiće, narukvice i sat, čak je skinuo i vjenčani prsten. Smatra da svako presecanje žila i krvotoka može donijeti bolesti koje traju godinama

Pjevač Alen Islamović vjeruje u sudbinu i tvrdi da neko odozgo prati sve što radi. Uvjerio se u to kad je pomogao djevojčici u Bihaću, a nakon toga zamalo doživio udes.

 

- Dao sam joj novac i nekoliko sati poslije toga krenuo za Zagreb. Na autoputu sam na trenutak zaspao. Vozio sam 180 km na čas i neki zvuk me probudio. Pet sati prije toga učinio sam dobro djelo, punim srcem, i vratilo mi se tako što nisam stradao – kaže bivši pjevač “Divljih jagoda” i “Bijelog dugmeta”.

 

Alen već godinama ne nosi lančiće, narukvice i sat, čak je skinuo i vjenčani prsten. Smatra da svako presijecanje žila i krvotoka može donijeti bolesti koje traju godinama. Kaže da je i tijelo počelo da ga upozorava na ishranu, pa i na to jako pazi. Jede uglavnom kuvanu hranu i bira zdrave namirnice.

 

Supruga Marijana (51) i kćerke Lara (19) i Una (27) prijatno su se iznenadile promjenom, jer je Alen donedavno bio veliki ljubitelj mesa. Supruga mu je rekla da osjeća kako energija pršti iz njega.

 

- Jednom sam stavio ruku i na svoj želudac, jer sam imao tegobe, i za 15-ak minuta me prošlo. Samo zbog dodira dlana – kaže Islamović.

 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook