FOTO/ Više nije bolesno mršava

Problemi su iza Meg Ryan: Prvi znakovi oblina na omiljenoj holivudskoj mršavici

Showbizz20.09.14, 15:17h

Problemi su iza Meg Ryan: Prvi znakovi oblina na omiljenoj holivudskoj mršavici
Ljubitelji romantičnih komedija ove godine slave 25-godišnjicu od izlaska kultnog filma Kad je Harry sreo Sally koja je proslavila Meg Ryan. Iako je kraljica romantičnih komedija uvijek spadala među holivudske mršavice u posljednje vrijeme zabrinula je mnoge fanove s ispijenim licem i tijelom

Obožavatelji i filmska javnost već nekoliko mjeseci nagađaju što je pravi razlog iznimne mršavosti kod Meg Ryan. Američka je glumica, naime, početkom jula zaprepastila slučajne prolaznike kod jednog njujorškog restorana.

 

Čak ni preširoke hlače i majica nisu mogli sakriti koščato tijelo 52 godine stare glumice, njene tanašne udove, kao ni ispijeno lice te vrat prošaran istaknutim žilama. Mediji su nagađali o mogućoj bolesti, ili depresiji izazvanoj zbog prekida trogodišnje veze s Johnom Mellencampom.

 

meg-ryan-mrsava

  

Šta god mučilo Meg Ryan na početku ljeta, problemi su očigledno iza nje. Ovih dana Meg Ryan pokazuje da je nabacila koji 'kilogram', što je najbolje vidljivo na predjelu lica, jer glumica i dalje preferira udobnu odjeću koja je nekoliko brojeva već u licu.

 

U bež hlačama i svijetlo sivoj majici Meg je barem vizualno stvorila iluziju oblijeg tijela od onog pokazanog početkom ljeta.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook