VIDEO/ Proslavili prolaz u drugu ligu

Maserka oralno zadovoljavala fudbalera pred cijelim timom, pa dobila otkaz

DEPO PLUS20.09.14, 14:10h

Maserka oralno zadovoljavala fudbalera pred cijelim timom, pa dobila otkaz
Četrdesetjednogodišnja maserka je kleknula i "felacio" je krenuo, u momentu kada je jedan 20-godišnji fudbaler spustio šorts. Ostali su "navijali" i snimali mobilnim telefonom, a rijeka alkohola je "tekla" svlačionicom

 

Slaveći ulazak u drugu ligu, maserka fudbalskog kluba Lensburg oralno je zadovoljila jednog fudbalera u prisustvu drugih igrača i zbog toga je dobila otkaz.

 

Kako navode švajcarski mediji, 41-godišnja maserka je kleknula i "felacio" je krenuo, u momentu kada je jedan 20-godišnji fudbaler spustio šorts. Ostali su "navijali" i snimali mobilnim telefonom, a rijeka alkohola je "tekla" svlačionicom.

 

Epilog svega je bio otkaz maserki i novčana kazna za fudbalere, a predsjednik kluba je ovakvu odluku obrazložio riječima.

 

"Pa, nismo mogli da otpustimo cijeli tim" istakao je predsjednik Urlih Bruder.

 

Maserka, koju su mediji prozvali "Karmen", istakla je kako se ničega ne sjeća, da je ona žrtveno jagnje i da su joj nešto sipali u piće, piše Telegraf.

 

Nakon otkaza u Lensburgu, "Karmen" je vrlo brzo dobila ponudu od četiri fudbalska kluba, ali je istakla da joj je dosta fudbala.

 

 

(Telegraf, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook