Istinski muzički spektakl

Maksim Mrvica u oktobru u Zenici, Sarajevu, Mostaru i Tuzli

Kultura17.09.14, 12:05h

Maksim Mrvica u oktobru u Zenici, Sarajevu, Mostaru i Tuzli
Odabirom crossovera, Maksim Mrvica je uspio zainteresirati i mlađe generacije za klasična djela, a u sklopu predstojeće bh. turneje promovirat će i svoj nedavno izdani album “The Movies”, na kojem je obradio poznate filmske hitove

Međunarodno poznati pijanist Maksim Mrvica održat će, pod generalnim sponzorstvom HT Eroneta, početkom listopada/oktobra četiri koncerta u Bosni i Hercegovini i to pred zeničkom, sarajevskom, mostarskom i tuzlanskom publikom.

 

Odabirom crossovera, Maksim Mrvica je uspio zainteresirati i mlađe generacije za klasična djela, a u sklopu predstojeće bh. turneje promovirat će i svoj nedavno izdani album “The Movies”, na kojem je obradio poznate filmske hitove.

 

Iz produkcije bh. turneje obećavaju nezaboravne koncerte na kojima će Mrvica napraviti svojevrstan osvrt na numere sa deset do sada objavljenih albuma.

 

maksim-mrvica-koncerti-bih

 

Prvi koncert će se održati u Zenici, 6.10. u Bosanskom narodnom pozorištu. Nakon toga slijede koncerti u Sarajevu, 7.10. u Bosanskom kulturnom centru, 8.10. u Mostaru, u  Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače te završni koncert 9.10. u Tuzli u Bosankom kulturnom centru.

 

Svi koncerti počinju u 20 sati.

 

Ulaznice po cijeni od 25 KM mogu se kupiti na kupikartu.ba te na blagajnama mjesta održavanja koncerata.  

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook