Holivudski glumac otvoreno

John Travolta se konačno osvrnuo na priče o homoseksualnosti

Showbizz17.09.14, 10:10h

John Travolta se konačno osvrnuo na priče o homoseksualnosti
Ovo je ujedno i jedan od rijetkih trenutaka kada je glumac pristao otvoreno govoriti o tračevima da je gay

 

Novinari Daily Beasta nedavno su razgovarali s poznatim glumcem Johnom Travoltom vezano za tužbu koju je protiv njega podigao njegov navodni bivši ljubavnik.

 

Naime, radi se o tužbi Douglasa Gotterbe, pilota koji je za Travoltu radio tokom osamdesetih, a navodnu vezu s Travoltom iskoristio je kako bi promovirao svoju autobiografiju.

 

Ovo je ujedno i jedan od rijetkih trenutaka kada je glumac pristao otvoreno govoriti o tračevima da je gay.

 

"Ovo je Ahilova peta svake slavne osobe. Jednostavno se radi o ljudima koji žele novac. To je sve. Događa se na više razina", govori Travolta i nastavlja: "Nije me briga za takve optužbe. Drugi ljudi na njih će se osvrtati češće od mene, ali još sam davno odustao od reakcija na medijske napise jer sam svjestan da ih ne mogu kontrolirati. Mislim da je to i jedan od razloga zašto neki tabloidi ustraju u pisanju o toj temi".

 

Inače, priče o Travoltinoj homoseksualnosti kruže već godinama, a glumac dodaje da su ga zasmetale samo u periodu nakon smrti njegova 16-godišnjeg sina Jetta.

 

"Taj mi je period bio najgori u životu. Priče o seksu nekim će ljudima uvijek biti zanimljive, ali ne dirajte mi porodicu. Zbog toga sam uvijek osjećao da je dio medija u tom trenutku otišao prenisko", zaključuje Travolta.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook