VIDEO/ TEŽAK ZLOČIN

Mladi par na plaži ubijen motikom, djevojka prije tragične smrti silovana

Hronika15.09.14, 19:24h

Mladi par na plaži ubijen motikom,  djevojka prije tragične smrti silovana
Stravično ubojstvo šokiralo je stanovnike tajlandskog otoka Koh Taoa. Na poznatoj turističkoj destinaciji brutalno su motikom na smrt pretučeni Engleskinja (23) i Irac (24). Prema prvim informacijama djevojka je pronađena mrtva i silovana, dok je nedaleko od nje pronađeno i tijelo njezinog prijatelja. Tijela su pronađena oko pet ujutro

Prema pisanju stranih medija, vjeruje se da se par upoznao te večeri tijekom zabave na kojoj je bilo 50-ak ljudi, većinom turista.

 

Istražitelji koji rade na ovom slučaju potvrdili su da traže jednog britanskog državljanina, za kojeg se vjeruje da je prijatelj ubijenog muškarca. On se ujutro ukrcao na trajekt te se zaputio prema Bangkoku.

 

- Moramo hitno razgovarati s ovim čovjekom - rekao je glasnogovornik tajlandske policije za Daily Telegraph.

 

Stanovnici otoka i turisti ostali su šokirani ovim dvostrukim ubojstvom.

 

- Muškarac je dobio udarac u leđa i u glavu, dok je žena dobila udarac po licu. To je jezivo - rekao je šef policije Prachum Ruangthong dodajući da je njihova odjeća i krvava motika pronađena u blizini tijela.

 

Istragom je, inače, utvrđeno da su žrtve odvojeno došle na otok Koh Tao, a upoznali su se u hotelu u kojem su odsjeli.

 

- Zajedno su otišli u kafić, a prema nadzornoj kameri skupa su ga napustili oko jedan ujutro - ispričao je policijski zapovjednik Kiattipong Khawsamang.

 

Kako bi pronašli ubojicu policija trenutno pregledava snimke nadzornih kamera, a zapovjednik Khawsamang je potvrdio da su razgovarali s nekoliko svjedoka koji bi im mogli pomoći u pronalasku krivca.

 

- Prvi put se na ovom otoku dogodilo ovakvo ubojstvo. Nikada nisam vidio nešto tako - rekao je zaposlenik hotela gdje je odsjeo par. On je napomenuo da su tijela pronađena iza velikih stijena na plaži.

 

 

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook