Loš seks

Kad muškarci zabrljaju: Kakve greške prave u krevetu?

DEPO PLUS14.09.14, 18:00h

Kad muškarci zabrljaju: Kakve greške prave u krevetu?
Muškarci imaju tendenciju opuštanja u krevetu, što je najčešća greška jer misle da su savladali sve što treba kako bi zadovoljili ženu

Dobar seks cilj je svake žene i muškarca, no u tom procesu učenja i savladavanja vještina muškarci imaju tendenciju odlučiti da su naučili sve što trebaju i da je njhovo znanje savršeno i besprijekorno.

 

Naravno, nije, što rezultira mnogim greškama koje partnericu mogu ohladiti, čak i odbiti od vas, pa nije loše pročitati koje su najčešće muške pogreške u krevetu.

 

Primjerice, insistiranje na isprobavanju poza koje su partnerici neudobne i teške nije najbolji početak seksualnih avantura. Kako su te poze obično posljedica gledanja pornića, podsjećamo još jedno - ne pokušavajte to kod kuće, to nema veze sa stvarnim seksom.

 

Naravno, s druge strane, ne treba uvijek i stalno imati istu rutinu koju ćete beskrajno ponavljati. Ma kako dobra ona bila, nakon nekog vremena neće donositi tako dobre rezultate kao na početku, štaviše, postat će dosadna. Stoga, malo mašte (i opet, bez pornića kao inspiracije).

 

Dominantni muškarac jedan je od stereotipa koji i dalje postoje u društvu, pa je tako i krevetu. OK, ima žena koje vole grublji seks, no glumiti frajera koji samo nabija i baca ženu unaokolo po krevetu ne prolazi kod veelike većine žena.

 

Misionarski položaj drag je većini žena, bez obzira na sve Kama Sutre i slične stvari, no mora li tako biti baš uvijek? Naravno da ne, pustite i nju gore, oboje ćete uživati.

 

Ipak, tu se krije još jedna zamka - kad je ona gore, to ne znači da vi možete ležati i čekati da ona napravi sav posao. Uključite se, dignite koljena, promijenite ugao penetracije, stimulirajte grudi ili klitoris ... mogućnosti su velike, a sve će dovesti do gromoglasnog orgazma za oboje.

 

(Metro-portal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook