FOTO/ AMERIČKO ISKUSTVO U BIH

Novo u Sarajevu: Zavirite u 'Chicago vein institute', specijaliziranu kliniku za liječenje vena

Hronika05.09.14, 21:20h

Novo u Sarajevu: Zavirite u 'Chicago vein institute', specijaliziranu kliniku za liječenje vena
Klinika „Chicago vein institute“ raspolaže najsavremenijom tehnologijom, ima preko deset godina iskstva u liječenju vena i venskih bolesti i iskusno osoblje obučeno u Sjedinjenim Američkim Državama pod patronatom doktora Šunje

 

Na jedanaestom spratu hotela „Radon plaza“ otvoren je večeras „Chicago vein institute“, specijalizirana klinika isključivo posvećena dijagnozi i liječenju svih bolesti vena.


Klinika ima sjedišta u Chicagu i St.Louisu, a kako je istakao doktor Mensur Šunje, nakon života u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je proveo više od dvadeset godina, vrijeme je da nešto vrati i Bosni i Hercegovini, gdje je stekao obrazovanje, i edukacijom i isustvom pomogne našim građanima.


Naglasio je da je 1993. godine sa svojom porodicom otišao iz BiH i da se na ovaj način želi vratiti u svoju zemlju te bh. građanima ponuditi uslugu koja se nudi u velikim svjetskim gradovima.


Klinika „Chicago vein institute“ raspolaže najsavremenijom tehnologijom, ima preko deset godina iskstva u liječenju vena i venskih bolesti i iskusno osoblje obučeno u Sjedinjenim Američkim Državama pod patronatom doktora Šunje.


A među prvima koji su posjetili najnoviju kiliniku u Sarajevu bio je i popularni bh. pjevač, Halid Bešlić.

 

(DEPO PORTAL/aa/N. Novaković)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook