FOTO/ FANTASTIČNA PONUDA DOMAĆEG TRŽNOG CENTRA

Tamo gdje su cijene najniže: Bingo u Bihaću otvorio prodavnice svjetski poznatih brendova

Biznis Klub03.09.14, 13:57h

Tamo gdje su cijene najniže: Bingo u Bihaću otvorio prodavnice svjetski poznatih brendova
Ovaj centar predstavlja novi koncept kupovine koji će kompanija Bingo implementirati u svim većim centrima koje planira graditi u budućnosti

 

 

Kompanija Bingo d.o.o. Tuzla je krajem prošlog mjeseca, tačnije 28.avgusta, otvorenjem New Yorker-a i Stanić Techno Shop-a zaokružila fantastičnu ponudu centra u Bihaću. Sedam dana ranije, 21.avgusta, svoje vrpce presjekli su DM Drogerie market i Deichmann.

 

Sada tržni centar u svom sastavu ima sljedeće sadržaje: Hipermarket Bingo, Restoran Bingo, Kuglana Bingo Bowling (Brunswick), Cinestar kino (sa šest kino dvorana), te butike i trgovine: Carpisa, s.Oliver, New Yorker, Deichmann, DM, Sport Vision, Queen (nakit, satovi), Stanić Techno Shop, Sportska kladionica Formula, kao i apoteku.


Ovaj centar predstavlja novi koncept kupovine koji će kompanija Bingo implementirati u svim većim centrima koje planira graditi u budućnosti.


Atraktivan ambijent površine 20.000m2, parking sa više od 250 mjesta, ali i ono najvažnije - najniže cijene u Bosni i Hercegovini, dovoljni su razlozi da posjetite Bingo Tržni centar u Bihaću.


Osim lokalnog stanovništva i kupaca sa USK-a, i veliki broj kupaca iz susjedne Hrvatske je posjetio centar, a dojmovi su veoma pozitivni.


- Posebno smo  ponosni na to što je centar uvijek posjećen, bez obzira koji je dan ili koji period u toku dana. Termini u kuglani su uvijek puni, restoran također, što govori da kupci osim što dolaze u kupovinu, u naš centar dolaze i da se zabave i uživaju u bogatoj ponudi našeg restorana, ponosno ističu u najvećem trogovačkom lancu BiH, i poručuju:


- Sada, kada imamo i svjetski poznate brandove u našem centru, očekujemo još veću posjećenost.


Naredni veliki centri sa sličnim sadržajem planirani su u Bugojnu i Goraždu, i to u već u oktobru.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook